Vaktmester

Vaktmester

Verdensarvsenter for bergkunst - Alta Museum (VAM) har som oppgave å bevare, formidle og forske på Altas bergkunst og kultur- og naturhistorie. Bergkunsten i Alta er en av åtte norske oppføringer på UNESCOs verdensarvliste. Vi er stolte av å være en av Finnmarks best besøkte reiselivsattraksjoner.

Virksomheten er et interkommunalt selskap (IKS), eid av Finnmark fylkeskommune (50 %) og Alta kommune (50 %). Vi har ca. 30 årsverk organisert i drift/administrasjon og tre seksjoner.

Vi søker etter en vaktmester i 80 % fast stilling

Det vil i perioder være mulighet for økt stillingsprosent, og det vil bli vurdert å øke stillingsprosenten dersom arbeidsmengden tilsier det.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

  • Ettersyn, vedlikehold og reparasjon av bygninger og utstyr
  • Produksjon og montering av utstillinger
  • Installasjon av teknisk utstyr
  • Arbeid med brannvern og HMS internkontroll
  • Praktisk bistand ved arrangementer
  • Vedlikehold av uteområder

Noe helge -og kveldsarbeid må påberegnes i forbindelse med gjennomføring av arrangementer og prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring som håndverker, gjerne med fagbrev, erfaring fra drift av bygninger, erfaring fra arbeid med HMS internkontroll og brannvern. Erfaring fra praktisk- teknisk utstillingsarbeid vektlegges, generell It-kompetanse, sertifikat klasse B.

Vi ønsker oss en person som er praktisk anlagt, har teknisk god innsikt, er strukturert, fleksibel, løsningsorientert og har godt humør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte og hyggelige kolleger. Pensjonsordning i KLP og lønn etter avtale

Spørsmål om stillingen rettes til driftsleder Jan R Eriksen, tlf. 91393164. Søknad med cv, vitnemål, attester og referanser sendes: post@altamuseum.no

Søknadsfrist: 8. mars

Tiltredelse etter avtale