Feiring av Kvenfolkets dag

Feiring Tirsdag 16.3. - kl 18:00

NB! Påmelding!! Se mer info, samt Covid-19 restriksjoner under.

Alta Kvenforening og Alta Museum ønsker velkommen til feiring av kvenfolkets dag, tirsdag 16. mars 2021, kl. 18.00 på Alta Museum. Vi har invitert John Andersen og Håkan Funck til å snakke om fiske i sjøen, i elva og i fiskevannene våre på kvensk. Håkan Funck vil oversette til norsk slik at vi som ikke kan språket også kan følge med i samtalen. Denne samtalen vil bli filmet.

Vi serverer kaffe, te og kaker. Dørene åpnes 17:30.

Kjære gjest!
For din og andres sikkerhet ber vi deg å følge Alta Museum smittevernregler.

Dette arrangementet er gratis, men har påmelding. Det er maks 30 plasser. Påmelding gjøres til post@altamuseum.no. Du må oppgi navn og telefonnummer til de du reserverer plasser til. Husk å gi beskjed dersom du likevel ikke kan komme, slik at noen andre kan få din plass!

Følgende Covid-19 tiltak gjelder i forbindelse med konserter og andre arrangementer på Alta Museum:• Dersom du føler deg syk eller forkjølet skal du holde deg hjemme

• Bruk håndsprit eller vask hendene ved ankomst

• Det skal være minimum 1 meter avstand mellom gjester som ikke er i samme husstand• Husk å holde avstand når du står i kø

• Alle gjester registreres med navn ved ankomst for evt. smittesporing. Skjemaet beholdes i 14 dager

Det er faste plassnummer som vil bli delt ut ved ankomst. Mingling før, under og etter arrangementet er ikke tillatt. Vi minner om at arrangementet kan bli avlyst eller antall plasser bli redusert på kort varsel dersom det innføres strengere lokale eller nasjonale smittevernregler.