Filmvisning "Propaganda - The Art of Selling Lies"

Arrangementer Torsdag 18.2. - kl 18:30

Alta Museum i samarbeid med Alta Filmklubb viser dokumentaren "Propaganda - the art of selling lies". Filmen vises på Aurora kino Alta 18.februar kl. 18.30. Visningen er GRATIS og ÅPEN FOR ALLE. Filmen har engelsk tale uten norske undertekster.

Hva er propaganda? Er all kunst propaganda? Hvordan skiller vi mellom hva som er propaganda og ikke? Og er all propaganda noe negativt?

Dette er noen av spørsmålene regissør Larry Weinstein stiller i denne dokumentaren. Med en historisk gjennomgang fra Alexander den store, Adolf Hitler, Barack Obama, Donald Trump og frem til dagens sosiale medielandskap, ser filmen på bruk av propaganda og metoder for å kommunisere budskap gjennom kunst og visuelle uttrykk. Dokumentaren suppleres med et innlegg om samtids propaganda i forkant av visningen.

Kom gjerne tidligere for å sikre deg en plass. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi din kontaktinformasjon.

_________________________________________________________________________________________________________

Kjære publikum og gjester!

Følgende Covid-19 tiltak gjelder i forbindelse med konserter og andre arrangementer på Alta Museum:

  • Dersom du føler deg syk eller forkjølet skal du holde deg hjemme
  • Bruk håndsprit eller vask hendene ved ankomst
  • Det skal være minimum 1 meter avstand/1 sete mellom gjester som ikke er i samme husstand
  • Husk å holde avstand når du står i kø

Alle gjester registreres med navn ved ankomst for evt. smittesporing. Skjemaet beholdes i 10 dager.Vi gjør oppmerksom på at konserter kan avlyses med kort frist etter gjeldende smittevernregler.