Lunsjkonsert Trio Vind

Konsert Lørdag 20.11. - kl 13:00

Scene Nord (tidligere Scene Finnmark) inviterer til høstens siste lunsjkonsert på Alta Museum.

Trio Vind

Trio Vind er en messingtrio bestående av musikkstudenter og frilansere basert i Tromsø. De er opptatte av at kvalitet og spilleglede skal skinne gjennom i alt de fremfører og er alltid ivrige etter å gi publikum en god konsertopplevelse. Musikken spenner fra mer tradisjonelt repertoar for messingtrio til stykker skrevet for andre instrumenter og i andre stiler.

Medvirkende:

Kristin Vik Hofseth – Trompet

André Hyni Halvorsen – Waldhorn

Marius Slåttsveen – Trombone

Kristin Hofseth
Kristin er oppvokst i Vadsø og startet sin utdanning i utøvende trompet på musikkonservatoriet i Tromsø i 2020. Hun har tidligere tjenestegjort som musikkgardist i Hans Majestets Kongens garde og har mange år bak seg som musiker i flere forskjellige ensembler. Motivasjonen hennes for å drive med musikk er det å kunne inspirere andre samt det å skape minneverdige øyeblikk både for musikerne og publikum sammen med sin kjære trompet Linda.

André Hyni Halvorsen
André er oppvokst i Telemark, og har tilbragt store deler av barn- og ungdommen sin i korps og orkester på Østlandet. Tross regulering og astma har musikk alltid vært den store drømmen, enten det er jobb i orkester, eller i kulturadministrasjon. Som musiker er André allsidig og har deltatt på store og små prosjekt, fra viser til funk, fra Mozart til Sondre Justad. Til daglig studerer André på Musikkonservatoriet ved UiT med waldhorn som hovedinstrument. Han er også dypt engasjert i studentpolitikk og byens kulturliv.

Marius Slåttsveen
Marius tok sin mastergrad i utøvende trombone i 2019 under Jens Christian Kloster. Marius er til daglig bosatt i Tromsø hvor han jobber som freelance musiker, pedagog og dirigent. Han har stor erfaring med kammermusikk innenfor forskjellige ensembler og stil. De siste årene har han fordypet seg spesielt innenfor skandinavist musikk samt samtidsmusikk. Han er en allsidig musiker som er å finne i mange av Tromsøs musikk-konstellasjoner.

Pris 100,- pr. person. Kun salg i døra.