Trainee i Norges Verdensarv

Vil du være trainee i Norges Verdensarv? Verdensarvinger er traineeprogrammet for deg som vil utforske, forstå og formidle vår felles verdensarv.
Programmet er nå åpent for søknader!Et traineeprogram helt utenom det vanlige

I løpet av fire uker om sommeren får unge voksne sjansen til å bo og jobbe på et verdensarvsted. Traineene lever tett på hverandre og utforsker ett av Norges åtte verdensarvområder i fellesskap. Gjennom ekskursjoner, praktisk arbeid og sosiale happenings blir deltakerne godt kjent med verdensarven og hverandre.

Programmet er en unik mulighet for deg som vil få erfaring med å jobbe i team. I løpet av oppholdet skal du sammen med de andre traineene løse "Årets utfordring" – en problemstilling som dere får ved starten av oppholdet, og som dere til slutt skal presentere deres løsning på. Vi sørger for at dere får god veiledning og oppfølging underveis. Vi legger vekt på å sette sammen en gruppe med ulike bakgrunner, erfaringer og egenskaper som kan utfylle hverandre og gjøre hverandre gode.

Traineeprogrammet kan være startskuddet for deg som leter etter det rette studiet eller det kan være et springbrett ut i yrkeslivet. Verdensarvinger er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Programmet er nå åpent for søknader!

I år skal traineeprogrammet gjennomføres på tre verdensarvsteder: Bergkunsten i Alta (4 plasser), Struves meridianbue (4 plasser) og Bryggen i Bergen (6 plasser). Vi anbefaler å søke deg til verdensarvstedet du er mest motivert for å oppleve og jobbe med.

Les mer og søk her:

Verdensarvinger (norgesverdensarv.no)