Seksjon for marked og publikumsservice

• Anita Tapio

Seksjonsleder for markeds- og publikumsavdelingen

Anita er markedsansvarlig og tar seg av reiselivsdelen av virksomheten, samt overordnet drift av resepsjon, butikk og kafé. Ansvar for ansettelser av sommerpersonell og helgevakter.

• Linn Johansen

Museumsvert

Linn arbeider med daglig drift av resepsjon, museumsbutikk og kafe. Linn jobber mye med arrangementer og er involvert i de fleste oppgaver som Markeds- og publikumsavdelingen har ansvar for.

• Else Poulsen

Museumsvert

Else har som hovedoppgave å ta godt vare på museets gjester, samt daglig drift av resepsjon, museumsbutikk og kafe. Hun håndterer også en del av seksjonens økonomioppgaver.

• Agnete Thomassen Steine

Museumsvert

Agnete arbeider med daglig drift av resepsjon, museumsbutikk og kafe. Hun er involvert i de fleste oppgaver som Markeds- og publikumsavdelingen har ansvar for.